1 vecka? AAAH FÖRLÅT

Hej på er tiden går fort när man har kul! haha
Ja tack för alla fina komentarer jag uppskattar det verkligen!!!
Och ja jag kanske ska visa min blogg för mina lärare ;) då kanske dom kan förstå, fast frågan är ju haha!

Det har hänt VÄLDIGT många saker under den här vekcna som jag inte bloggat på, min mamma har GIFT SIG :O haha :D så nu fick vi in en till dinewald i familjen. treeeeeeeeeevligt!
Sen så åkte dom på kryssning till karibien, så just nu bor min morbror och amanda här.

Nu fungerar allt som det ska, lite jobbigt är det ju att jag inte tar mig in till hippo med tea eftersom vi inte får igång lastbilen, skulle nämnligen ha hoppat på hinderna på hippo med elitlaget. AAAH blir tokig. måste verkligen försöka lösa det på nått sätt nu, måste verkligen in och hoppa innan sundsvall. eftersom det nästan är omöjligt underlag ute. men nu har det kommit lite snö så det bör ju vara bättre nu :)

Lite kul är det ju att jag står för maten jag tycker det är kul, men jag är inte så bra men man kan inte bli bättre om man inte övar, så jag ringde min bästa pappa och bad honom om ett recept på en suuuuuuuuuper god pastaröra  han brukar göra, så sjukt god den är, han är verkligen duktigt på att laga mat har jag kommit på!

Vill ni veta vad jag gjorde för några dagar sen, Klippte bellas man och lugg, så jäkla gullig hon blev HELT SJUKT!
Nu den här veckan ska jag se till att amanda får skritta henne, så vi kan börja med henne igångsättning :)

Har varit på umeåopen hela helgen, riktigt kul faktiskt. träffat väldigt många som det var längesen man såg.
The hives var ju lätt bäst i alla fall, annars var umgänget BÄST! :)

Nä hörrni nu har ni fått en liten uppdatering från mig, kommer säkert komma på mer saker att berätta senare, men nu ska jag försöka fixa så vi kan åka in och köpa B&J!!! ha det bäst! seeeeeeya!//
J.D


finaste




ingen



Ingen kan förstå hur stor min kärlek till den här ponnyn är, hela jag blir som ett enda stort lyckorus bara av att titta på henne, jag kan varken stå still eller tänka när jag ser henne, hon gör mitt liv, dag efter dag och det kommer hon alltid göra.
Tea kommer alltid vara den finaste jag någonsin haft.
Varje gång jag ser henne blir jag helt varm. Det är henne jag behöver.Hon är allt jag behöver för att klara mig.
 Hon är mitt allt!


¨sjuk sjuk sjuk sjuk och mer sjuk, tur man har amanda.

Hej på er, inget bloggande på ett tag nu, men det jag har hunnit med att göra är att få VG på svenska provet haft en supersöt tea i stallet som gått jättebra dom senaste dagarna och så har jag ju såklart gått och blivit sjuk.
AH nu börjar jag bli less varför alla dessa förkylningar jag tycker faktiskt att jag fått nog av dom nu.
Men som tur är så har jag ju amanda här som alltid vilket är bäst, idag så fick hon stå för ridningen och jag fick stå och mocka och städa lite i stallet.
Har feber och snuva, en förkylning till med andra ord.
Amanda red ju som sagt hästarna idag och vad jag hört gick det väldigt bra trots dom förbidånade skotrarna och peder som körde fyrhjuling.
tea var tydligen pigg men är det speciellt förvånade haha.
Hon fäller också päls nu så hon är väll lite extra känslig. Och mira blev skrämd av en gren haha, kan man hitta nått sötare?

Nu har vi mest slappat i soffan och glott på en massa bra program, snart är det middag och sen ska vi väll ut och släppa in hästarna!

Idag när jag stod i stallet så kunde jag inte mot all min ork motså att börja plocka undan lite vintertäcken som bara hängt där och varit ivägen hela vintern. Sen efter det så drog det igång och jag kunde inte sluta pyssla på i stalllet, fast när amanda kom in i stallet efter den första ridturen skickade hon in mig. haha vilket nog var bra, jag borde mest ligga i sängen och sova.
Hann plocka undan och få det lite finare i stallet, krattade även lite på baksidan där det har börjat tina.
Men jag kan ju säga att jag är helt slut nu. så nu blir det bara att vila.

Nästa helg är det umeå open och jag är sjukt taggad : )

Nä hörrni nu ropar peder att det är mat! men ha det bäst, och håll er undan alla förkylningar! AMANDA ÄR BÄST! puss och kram!seeeya!//
J.D


Ah skulle kunna göra vad som helst för lite B&J just nu.

Lagomt trött, barnvakt och amanda red tea. Är det vår nu eller?

Hej på er, shit va trött jag är.
Men jag har lite saker att berätta för er innan jag hade tänkt somna.
För det första så tycker jag att det är riktigt kul att jag fått fler läsare till bloggen det får mig verkligen att vilja fortsätta! : )

Idag så red amdanda tea. Lät henne fara ut själv med henne eftersom jag ville höra om tea hittade på nått fuffen då, eftersom hon gjorde det tidigare. och det hade tydligen gått  jättebra, inga större problem, sen är ju tea alltid en sån som ser lite spöken här och var när det är mörkt ute, men vem gör inte det?
Det känns så himla bra att hon inte dummade sig som hon defentetivt hade gjort om det var första året vi hade. kanske har den Galna pricken börjat tänka om. i hope so!
 Så himla skönt också att vet att nu kan jag fakiskt fara iväg en helg och veta att jag har världens bästa amanda här som rider tea utan att tea stegrar och håller på. :)

Mira tar det ganska lugnt just nu. hon har ålt långt på en tävling och det har skakts runt ganska rejält i henne liv så jag vill inte knäcka henne hon är ju trots allt ett sto och ni som är erfarna vet ju hur det är med dom ;)

Juste jag har ju inte berättat hur det gick att rida med handhäst, haha, det gick faktiskt bra. tea ville bara trava lite för fort när vi red hemmåt men det gick ändå riktigt bra, så det var inte sista gånge jag kommer göra så.
Mira skötte sig också riktigt bra, enfast hon hade jobbiga tea hängades i svansen haha! Mira kändes väldigt mjuk och fin och flyttade bra för skänkeln den dagen också, och vet ni vad, Jag hade inte ett dugg ont i ryggen vilket var riktigt skönt! :)

Fick en fråga som kommit upp tidigare i bloggen som jag tänkte att jag skulle svara på:

"Har nu några tips om man har en häst som blir stark med hacket(hackamore)? skulle verkligen behöva hjälp." - julia

Hej julia, ja du, det är lite svårt att svara då jag inte vet så mycket, En häst kan vara stark på många olika sätt, men jag kan tänka mig att det vanligaste är ju när dom liksom "hänger" sig i handen vilket gör att dom känns starka och ligger på lite extra, det man kan tänka på är mycke på att rida med lite högre hand så du får upp mulen på hästen så den inte går och drar mulen "under" sig, utan att hästen får en mer luftig och lättare form.
Just nu när jag rider tea med hackamore så tränar jag mycke halt och galopp från halt, alltså lydnad. Jag personligen tycker cckså att man inte bara ska rida med ett hackamore utan att man inte ska vara rädd för att nån gång byta så hästen får "vila" lite.
Men om du har en tränare borde du rådgöra med den också, eftersom jag inte har en aning om vad det är för häst osv :)
Lycka till!!!

Jättekul att ni skriver in och frågar det är verkligen suuuuuuuuperroligt! forsätt att kommentera också! puss på er!

Alltså har ni märkt vilket fint väder det varit dom senaste två dagarna, nu kommer de säkert bli dåligt bara för att jag säger såhär. men shit, de är ju som om det vore vår ute! Det är så underbart att vakna innan väckarklockan för att solen lyser in genom fönstret, man blir så mycke piggare också!

Nä nu mååååste jag sova. innan jag somnar på tangetbordet haha!
Ha det bäst och fortsätt kommentera! puss och kram! seeeeeeya!//
J.D


Var inte så längesen jag laddade in den här bilden, men jag ÄLSKAR den, liksom titta hur söt tea är, jag pussar henne på ögat och hon bryr sig inte bara stänger ögat och ser lika glad ut. haha sötaste!

blogg paus eller inte!!! Jag nominerad? shit.

Hej, haha det gick inte så bra med min blogg paus. Ser att jag fått mer läsare!
Jag har tänkt såhär att ni får inte bli besvikna om det blir lite kortare inlägg, och istället kanske lite fler!

Jag måste ju bara berätta att jag fick ett jättefint brev i brevlådan idag, och vet ni vad det va?
jo det stod att jag hade blivit nominerad till nån av dom olika klasserna som ska hyllas nästa helg på ridsportsgalan.
Jag tror det antingen är i kategorin årets ponnyhopp ryttare, eller årets prestation.
Shit va spännande. jag blev helt chokad då mamma ringde och berättade.
Jag har liksom aldrig varit nominerad till nått sånt här, och sen så kom jag ju på att SHIT jag måste ju hålla ett tal. haha det blir nått att klura på.
Dessutom så krockar det med umeå open, men vadå är man nominerad så måste man ju åka dit!

Skickade nyss in lite bilder som dom ville att man skulle göra. blev några söta bilder på mig och tea och mira.  :)

Idag har jag varit på stan med signe och ronja, massa trevligt och nu måste jag skynda mig ut till stallet om jag ska hinna rida innan det blir allt för sen!
Tänkte ta en av hästarna som handhäst, anna spencer gav mig det tipset och det är ju smart bara dom håller sig lugna :)

Idag kände jag mina första vårkänslor så himla skönt, det var ingen sol, men det var ändå jättevarmt och snön tinade, så jag plockade fram min vårjacka innan jag for till skolan!

Nä hörrni nu ska jag skynda mig, men jag har en fråga först, Är det någon av er som också blivit nominerad? Eller har ni nått tips som man ska tänka på när man ska hålla tal? tacksam för alla svar! puss och kram! seeeeeya!//
J.D


blogg paus?

Hej på er, har verkligen ingen lust alls till att blogga. ryggen är sådär, red tea idag och det kändes lite, men jag tror med lite vila så blir det bra!
Den här veckan kommer det bli bloggande lite mer sällan, är ganska omotiverad just nu.
Men håll mig uppdaterad med kommentarer, frågor osv, det skulle vara kul!
Ha det bäst! puss och kram! seeeya!//
J.D


hihi söta du!
 
Här har ni filmen som är från i början av 07, då¨cassandra min näst äldsta syster tävlade tea, och titta på första bilden i filmen, så såg det mest ut dom första tävlingarna. haha :)

Freeedag, nattvak på hippo!

Hej på er, jag höll nästan på att glömma tt skriva till er, det var faktiskt amanda som påminde mig!
Jag sitter på hippo nu och vi har just gått ett varv och matat lite hästar!
Amanda och alice sitter och tittar på let´s dance vilket jag också ska göra snart.

Igår så red jag bara tea, hon var lite tjafsig i munnen och ville inte riktigt göra som jag sa, men vi avslutade bra och hon slappande av fint! :)

Idag så fick tea vila och mira blev riden, hon hade mycke energi och visste inte riktigt vad hon skulle göra av den. men hon var härligt pigg fram tills vi skulle göra ett galopp ombyte då hon kickade så jag tryckte till med skänkel för att markera att så gör man inte, och vad tror ni hon gör?
Jo flyger två meter upp i lyften och kickar ännu högra haha, så jag flyger med en duns tillbaka ner i sadeln men slog i ryggen, antagligen en muskel som fått en smäll. men äh. lite bus måste hon ju få göra, ingen häst  är ju perfekt!

Idag är det fredag den 13, vilket kändes hela morgonen var jag på dåligt humör, men nu har det vänt! :D

Nä hörrni nu ska jag gå coh vara lite social! men vi hörs imorgon! puss och kram! seeeeeeeeeeya!//
J.D


Hihih sötaste :*

Torsdag, skellefeå igår.

Hej på er, igår kväll följde jag med mamma till skellefte, hon skulle på nått årsmöte med ridsportsförbundet.
Jag kom hem runt tolv igår på dagen och fikade GO mackor som farmor hade tagit med sig! : )
Sen gick jag ut till stallet och där var det fullrulle, Min äldsta syster och hennes kompis skulle låna två ponnysar och fara ut och skritta lite, dom tog bella och mira, själv red jag tea när dom hade kommit in.
Först gick det inge vidare, hon var ofokuserad och ville inte alls ta till sig min tillrätta visningar, höll ju på att bli tokig på henne, hon ville verkligen inte lyssna på min vänstra skänkel så hon reste sig några gånger för att hon vägrade ge sig, men tillslut så gav hon sig och slappnade av otroligt bra.
I galoppen var hon också ganska ofokuserad och ville mest springa som tre olika hästar samtidigt, jag fick liksom aldrig ihop henne,
Tills jag kom på att en JÄTTEBRA övning som hjälpte OTROLIGT bra, jag började med att gå¨ner i trav och fatta galopp och sen ner i trav efter två-tre galoppsprång och sen galoppfattning, galopp i ca 2-3 galoppsprång trav galopp osv... sen gick jag ner till skritt och gjorde samma sak där, skritt galoppfattning galopp skritt galoppfattning osv. sen när jag kände att det fungerade gick jag över till att gå ner i halt och fatta galopp och sen några galoppsprång och halt.
Denna övning är otroligt bra då man har en okoncentrerad häst som även har lite svagare bakdel.

Det handlar om att hästen hela tiden måste ha fokus på om den ska fram eller tillbaka, jag var väldigt noga i halterna, att det inte skulle bli massa trav och skritt steg imellan utan HALT direkt då jag bad henne, och det gick faktiskt sjukt bra, hon slappnade av i galoppen och stressade inte iväg alls! Riktigt nöjd! Helt klart en övning att rekomendera!

Idag så tänkte jag först inte fara till skolan pga att jag kände mig lite små häning och gör även det nu, men jag tog en alvedon och for till skolan, Sen  slutade jag runt två och mamma kom och hämtade mig och nu sitter jag här i soffan och ska gå ut till stallet inom några sekunder :)

Idag hade jag planerat att jobba med samma övning som igår med tea och mira ska jag försöka lösgöra och se till att hon är med för alla hjälper!

I morgon ska jag nattvaka med alice och kanske alicia på hippo eftersom det är dressyrtävlingar så vi ska sova över och kolla så allt är som det ska, och utfodra hästarna ska vi också! :) så det så.

Nä hörrni ni ser väll om jag hinner slänga in nått inlägg ikväll eller om det blir imorgon!

Ha det bäst! puss och kram! seeeeeeeeeya!//
J.D


Fina du!




Onsdag, sovmorgon och snart blir det skola!

Hej på er, sitter just nu här när jag borde gå och sminka mig, men mamma har tagit toaletten och står och duschar så jag tänkte varför inte slänga in ett litet blogg inlägg när jag inte hade nått bättre för mig!

Idag som sagt kommer farmor och hämtar mig efter skolan det vill säga halv tolv och vi far hem till henne och fikar lite, sen skjutsar hon hem mig till djäkneböle och då hinner jag säkert rida när det är ljust och allt! :)

Tänkte att jag skulle jobba dom lite mjukgörande idag och känna lite på dom, det får bli lite kortare ridpass istället för jag kan tänka mig att mira kan vara lite mör i kroppen efter den helg som varit!

Juste glömde säga att min bästa mamma mockade och gjorde klart i hela stallet åt mig igår, GULDVÄRD!!!

Nä hörrni nu har mamma duschat klart så nu är det bara att sminka sig och sen fara!


Nyss hoppade molly upp och vile va med på en bild såhär på morgonkvisten! haha

Tisdag, prov och stan.

Hej på er, Idag var det dags för skola.
Först hade vi hemkunskap, vi gjorde en nudel och kycklig soppa, Riktigt god blev den.
Sista lektionen hade vi SO och prov, Det gick helt okej, vi hade både muntligt och skriftiligt, det gick helt okej faktsikt! :)
Det roliga och lite märkliga var att läraren som vi hade ville att jag skulle stanna kvar ensam för han sa att han ville prata med mig, och vet ni vad han sa? att han hade en viss talang att se hos männiksor om dom hade stor potential och han tyckte jag hade det, och att jag kommer kunna gå långt och bla bla bla, haha kul va?

Efter skolan ringde jag mamma som var nere på stan och fikade med min äldsta syster, så jag gick ner dit och fikade med dom, sen blev det granngården och handla lite foder och sen hem och släppa in hästarna och nu ligger jag här i soffan som en död sill och ska snart sova!!

Imorgon har jag endast två lektioner WOHO! : D
Börjar kvart i tio och slutade halv tolv, så sjukt skönt! Efter skolan så hämtar farmor mig och jag åker hem till henne och fikar och sen skjutsar hon hem mig.
Mira ska få nya skor också, haha det hände ju en lite insedens under tävlingarna, en ganksa så rolig historia, men den får ni höra imorgon!

Ska anmäla till påskens tävlingar som är i sundsvall, i veckan hade jag tänkt mig! : )

Nä hörrni nu ska jag sova! men vi hörs imorgon! puss och kram! seeeeeeeya!//
J.D


rumpooor i msv heheh : D

Miris på framridningen :)

Gävle, så sjukt kul!

Hej på er, nu tänkte jag skriva lite om helgen!
I fredags så packade vi det sista och sen bar det iväg mot gävle, vägen dit gick bara bra!
När vi kom fram så ställde vi iordning allt och fixade, ställde till lastbilen och gjorde iordningen i den, sen red jag båda två i ridhuset, tea var taggad och mira kändes jättefin!

Såhär såg resultaten ut i helgen:

Lördag: L:B Mira, Hon gick riktigt fin, jag blev lite ivrig mot sista i grunden så jag tryckte iväg henne lite så hon petade bakbommen. men men.
L:A Tea, Hon var pigg och glad, jag tappade mig och vände i luften på sista i grunden så hon rev den, Men hon kändes fin!

Söndag: L:B Mira, Den här dagen var hon på g, hon var nästan lite okontrulerbar och ofokuserad där ett tag, vi gick runt på 8fel men hon kunde ha gjort bättre ifrån sig i alla fall. Så vi bestämde oss för att efteranmäla mig till L:A eftersom hon verkade ha så himla mycket energi kvar.
Det blev ju debuten och hon var hur fin som helst, svängde härliga svängar, och hade ett riktigt bra flyt genom hela banan, vi slutade på 8fel vilket jag tyckte var bra eftersom det trots allt var debuten, Jag har fått en film från L:A med mira lägger in den i slutet av inlägget,
Sen var det teas tur i L:A laget. Vi gick nolla, ni skulle ha sett henne på framhoppningen så sjukt taggad hon var, hon reste sig och haha var lite små galen, hellre det än att hon surar.
I laget blev det, jag, anna pettersen, jennifer grahn och olivia bryndahl. Jennifer och Olivia fick ett ner båda två det var bara skitpet, så vi är ändå nöjda att alla känns så bra!
efter L:A så var det dags för tea att hoppa MSV:B hon var sjukt fin och pigg och taggad, Hon hoppade bra språng och det kändes verkligen som att hon var med på allt och bara sökte hinder vilket är en fantastisk känsla, Hon rev sista i omhoppningen som var ett VÄLDIGT lätt rivet räcke, hade vi inte rivit det hade vi slutat på en tredjeplats, men nu blev det en precis utanför.

Riktigt nöjd var jag och TRÖTT, fyra klasser på en dag shoou svettigt vare.

Sen blev det bara att slänga ihop alla saker och fara hem, Vi var hemma  kring två på natten och resan var inte så kul otroligt dåligt väder, huvva. men vi tog oss hem. väl hemma satt jag och pratade med min mamma som inte hade följt med på resan vilket var otroligt jobbigt. men det var väldigt nyttigt för mig att fara själv enfast det var jobbigt.
Tur nog hade jag världens bästa amanda med mig, Så sjukt bäst och duktig hon är! ni fattar inte. åh tack tack tack tack för att du finns!

Idag har jag och amanda gått runt som två zombies haha, Men vi fick lite gjort i alla fall packade upp alla hästgrejer, och smörjde upp sadlarna. Sen for vi ut barbacka och skrittade och travade lite. dom verkade friska och krya!

Nu sitter jag här och duschen börjar ropa, ska hoppa in där och sen blir den SOVA! haha.
Imorgon blir det skola i alla fall! :)

Nästa helg ser det ut som om jag ska tjäna lite pengar! hoppas!

Aja, nu ska jag försöka lägga in filmerna från helgen! ha det bäst! puss och kram! seeeeeeya!//
J.D






L:A debuten med mira!<3


Laget med tea!


Finaste i MSV:B <3

Alla filmerna har jag fått av olivia bryndahl. :)

hemmaaaaaa, haha galet trött!

Hej på er jag tänkte bara säga att jag lever och ska sova nuuu! har haft en toppen bra och rolig helg, berättar mer imorgon, kan ju bara säga att jag hoppade fyra klasser idag hahaha sex totalt under hela helgen Woho!
Nä men om ni tittar på klockan så kanske ni fattar att vi kom hem sent. men men nu ska vi sova!
Berättar och lägger in alla bilder imorgon! hoppas på att få filmer av olivia också!
Sov sött, puss och kram! seeeeeeeeeeya!//
J.D




Världens mysigaste mular som har fått många pussar i helgen!

Stress, men imorgon åker vi!

Hej på er, VILKEN DAG shit!
Hela dagen igår och idag har vi letat lastbil och nu har vi hittat en som vi kunde få hyra HUR FIN SOM HELST!!!! Lite dyr(dåligtsamvete) Men jag har verkligen gjort mitt bästa! men peder var inte helt nöjd, men nu finns det inte så mycket att göra för vi åker imorgon runt nio på morgonen : D

Igår så red vi ut på dom små djuren och det gick väll bra, amanda red mira som var lite studsig men när amanda kom ner i sadel gick det bättre, och tea var lite smått okoncentrerad.

Idag så bytte vi hästar, och skrittade en längre runda med lite trav och galopp.

Ikväll har vi stressat och hunnit vara hos min pappa och ätit middag och packat alla saker i transporten! Nu äre bara lite små saker som ska in imorgon!

Jag vill verkligen tacka HELA min familj som gjorde detta möjligt att jag får fara till högbo, och min morbror är även inräknad där som for och hämtade lastbilen, PUSS PÅ ER!

Kul att det verkar vara så många som hittat min blogg, det vore kul om ni kunde skriva lite om er själva nu under helgen då jag åker bort! ska försöka hitta om det finns något internet där, så kan ni få lite uppdatering! : )

Nu ska jag läga iordning lite saker och sen sova! men ni får ha en bra helg, och önska mig lycka till! ha det bäst! puss och kram! seeeeeeeeeeeeeeeya!//
J.D

Blir att rida på hacket i helgen med! :)

högbo nästa???

Hej på er, åker till högbo imorgon, hinner inte skriva mer nu! men vi hörs senare! puss på bästa er! se fram emot ett lägg ikväll! seeeeya!//
J.D

Världens bästa helg, och nu är det sportlov!

Hej på er, nu har jag varit lite dålig på att skriva men nu ska ni få ett långt inlägg :)

I lördags så klev vi upp runt nio och gjorde iordning allt, knoppade mira och packade klart skåpet, Mira blev sjukt snygg :) Sen blev det hippo och bygga lite bana osv, när tävlingarna drog igång så stod jag och amanda i utsläpp i L:C, Shit va många nya ekipage det är, Ritkigt kul faktiskt!
Sen var det dags att göra iordning. På framridningen var hon lite tjurig,Men när vi skulle börja hoppa fram blev jag helt chockerad över hur fin hon kändes!
sen var det in på banan, hon hoppade otroligt avslappnat och bra hela banan fast dom hade ställt ut lådor vid a och c där funktinärerna stod så hon tittade riktigt mycke på dom, så efter vi hade hoppat tvåan tvär stannade hon för hon tittade så mycket, haha men det det var ju inget hinder så jag drev bara på henne igen och så hoppade vi till sexan som låg mot dom där läskiga lådorna så hon föll ut med bogen och jag hade dåligt med ben så hon stannde på den, sen när vi red mot sista i grunden så rev hon det för att hon blev spänd, så vi slutade den L:B med 8fel.

Kom hem relativt sent på lördagen och både jag och amanda däckade i våra sängar runt elva.

På söndagen var det dags att kliva upp ännu tidigare och sen iväg och väl framme besiktiga vi och sen stod vi insläpp i L:C.
Sen vare miras tur i L:B, på famridningen så var hon lite mer stressad än på lördagen, likså på framhoppningen, så när jag stod i gången mellan framhoppningen och banan tog jag beslutet att inte hoppa omhoppningen om jag tog mig dit.
När jag kom in på banan så gick jag ett varv runt dom där lådorna som hon hade tittat på så mycket dagen innan, vilket nog var bra, Hon var otroligt fin hela banan och joppade bra in i kombinationen och var bara helt underbar, och när jag gör anridningen mot sista och inser att vi faktiskt är nolla så tog jag ett snabbt beslut att jag skulle hoppa omhoppningen ändå, så jag tar väldigt långa vägara och blir lite nervös så vi fick två ner, men hon var ju så himla fin, och vet ni vad?
jag och mira blev femma på det, Kul va? :D

Sen vare dags för min andra stjärna(tea) att göra entré i L:B+5, hon var fin och hoppade inte mer än vad hon behövde
i omhoppningen fick vi till några riktigt bra vägar och slutade på på en andra plats :D

I L:A så kändes hon ännu finare och bjöd så sjukt bra! det var en A:0a och vi fick till sjukt bra vägar och allt var perfekt tills jag råkade svänga i luften så hon slog ner bakbommen men det var ju mitt fel och hon kändes så sjukt fin.

och jag måste faktiskt säga att jag är mer nöjd med L:A än L:B+5 eftersom hon hoppade så mycket bättre i L:A, Hon riktigt drog mot hindrerna.
Vi hade snabbast tid med tyvärr fyra fel, så vi kom precis utanför. men men man måste ju chansa lite också :D
och som sagt man lär sig av sina misstag! :) J

ag är verkligen hur nöjd som helst med tävlingarna, så nu peppar jag nästa tävling och vet ni vad, om vi lyckas fixa en lastbil så far vi och tävlar lag i högbo reden i HELGEN :O Hoppas hoppas hoppas så sjukt mycket!

Imåndags så for jag och amanda ut och joggade dom små djuren hon tog mira och jag tog tea, det blev inte så seriöst och det stormade rent ut av ute så vi höll på att skratta ihjäl oss för att vi knappt såg något och hästnarna var lite små galna!

Igår så vilade dom och jag och amanda tog 12.20 bussen in och amanda packade om sin vecka eftersom hon bor här just nu. sen hem igen och tjockade oss med Ben & Jerrys, sjukt gott!

 Idag så klev vi upp nio och släppte ut dom små djuren och nu sitter jag här och har ÄNTLIGEN skrivit klart detta långa inllägg och nu ska vi ut och rida :)
Ha det bra så hörs vi senare! puss och kram! seeeeya!// J.D





Mina stjärnor<3

Inget skrivande nu, bara massa fina bilder från helgen!

Hinner inte skriva nu, men ni får några bilder nu från helgen som amanda tagit med sin systemkamera!

ska ut till stallet nu, skriver mer ikväll, Amanda bor här just nu vilket är BÄST :D
seeeeya!//
J.D


älskar den här bilden








Lite finare bild på molly :)

RSS 2.0