STHLM

NU ÄR VI HÄR :D
allt har gått jättebra och allt är som det ska, har varit på mässan idag, köpte ett shabrak som jag lämnade in på broderigrejs, skriver mer imorgon! puss och kram! seeeeya!//
J.D

saknar min knasmaja(tea)<3

Kommentarer
Postat av: systeryster

hej hej lingonpastej! GUUUD vad kul att du ska fa trana for honom det ar ju helt sjukt!!!:D nar kommer han forresten och hur ofta ska han komma? Ar det istallet for majsan typ?

ja har ar det bra iaf.. dem dar demonstranterna verkar ju aldrig ge sig, de ar ju dum i huvet!! har ska ni fa lasa en grej jag hittade pa aftonbladet: DAP som påstår sig vara demokratiska består av en intelektuell elit i landet där militära avhoppare som t.ex är näringsidkare i dag inte anser att människor på landsbygden jordbrukare, m.m inte kan deltaga i ett demokratiskt val p.gr utav att de inte förstår vad som är bra för landet. ja sa ar laget iallafall om ni ville veta:) idag har jag o eric badat och pressat i en typ babybadpark:P det ar bara smabarn som ar dar o badar haha.. j hoppas du har det skitabra i stockholm o filma med kameran och BRIAR ar med for da kommer jag do!! men men jag alskar er lika mycket som forut o saknar er annu annu mera!!!! puss pa er mina favoriter o halsa mickan o alla ni traffar! forresten har ni hort nagot mer om hon ska stalla in resan? fast jag sag att dem visst har hittat den dar idioten nu som skjutit o bombat o haft sig? jaja hej sa lange!!!

2008-11-30 @ 09:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0